hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

WEBINAR

authentiek vrouwelijk leiderschap in je carrière

Elise Schut x TOPFEM

24 apr

Masterclass Elise Schut x TOPFEM

24/04/2024    
19:30 - 21:00
€0.00
Zoom Meeting

Dit event is gratis voor aanwezigen. Om dit event mogelijk te maken hanteren we een cancellation fee van €10,00. Je kunt tot 48 uur voor het event kosteloos cancellen. 

Wat ga je leren?

De basis

We gaan in op authentiek vrouwelijk leiderschap en de rol die dit speelt in de ontwikkeling van een duurzaam vervullende en succesvolle carrière.

In de hot seat

In de sessie is ruimte voor “hot seat coaching”, waarbij je live direct de mogelijkheid hebt om door mij gecoacht te worden.

Inzicht

Je gaat sowieso naar huis met een waardevol inzicht én een werkboek voor een volgende stap.

Over Elise

In 2020 vond ik mijn ware roeping: vrouwen helpen hun authentieke zelf te vinden en verbinding te maken met hun vrouwelijke kracht. Ondanks succes in consultancy bij bedrijven als Capgemini en ING, voelde mijn leven niet vervullend. Gecertificeerd als coach door NOBCO, blijf ik mij bijscholen in diverse vakgebieden, waaronder lichaamsgericht werk en psychologie.

Mijn unieke aanpak combineert mijn ervaring in het bedrijfsleven met intuïtie en holistische visie. Ik begrijp de uitdagingen van vrouwen in masculiene systemen en streef naar rust, balans en inspiratie voor hen, zowel in werk als liefde. Mijn missie is geboren uit eigen ervaring, en ik wil anderen een burn-out besparen door hen te helpen een authentiek en vervullend leven te leiden. Mijn trajecten bieden een unieke en waardevolle begeleiding, die het resultaat zijn van mijn achtergrond en intuïtieve benadering.

Ben jij een vrouw in (corporate) business of vrouwelijke ondernemer?

Wil je weer stralen in jouw leven en werk?

TOPFEM <3 Elise

Waarom werken we samen met Elise? Bij TOPFEM bieden we een platform voor vrouwen om te leren en zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Wij bieden inspirerende sprekers en praktische tips om vrouwen te helpen hun leiderschapspotentieel te ontdekken en te benutten. Het stimuleert ook de uitwisseling van ervaringen en netwerken tussen onze leden, wat bijdraagt aan het creëren van een ondersteunende gemeenschap. Wij zijn er voor ambitieuze vrouwen zoals jij. Net als Elise! Daarom bieden we Elise graag een podium.

Schrijf je nu in voor het webinar

24 apr

Masterclass Elise Schut x TOPFEM

24/04/2024    
19:30 - 21:00
€0.00
Zoom Meeting

Dit event is gratis voor aanwezigen.
Om dit event mogelijk te maken hanteren we een cancellation fee van €10,00. Je kunt tot 48 uur voor het event kosteloos cancellen.