hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Live event

Connecting generations

LOF x TOPFEM

22 mei

Live event Connecting generations LOF x TOPFEM

22/05/2024    
15:30 - 18:30
€17.50 - €30.00

Om dit event mogelijk te maken hanteren we een cancellation fee van €17,50. Je kunt tot 48 uur voor het event kosteloos cancellen. 

Wat ga je leren?

Je verlaat dit event met concrete tools en strategieën om generatieverschillen te overbruggen. Je zult in staat zijn om je netwerkvaardigheden te versterken en je professionele kring op authentieke wijze uit te breiden en je krijgt nieuwe perspectieven en inspiratie van verschillende generaties over diversiteit en inclusiviteit.

Inzicht in Generaties

Ontdek kenmerken van verschillende generaties die momenteel samenwerken in het bedrijfsleven. Leer waarom deze generaties zijn zoals ze zijn.

Interactieve Discussies

Neem deel aan discussies over hoe generaties van elkaar kunnen leren en hoe organisaties zijn ingericht om met nieuwe generaties samen te werken.

Netwerken Effectief Benutten

Leer praktische netwerkstrategieën door middel van directe interactie en speeddates.

Real-Life Cases

Ontdek hoe je theorieën over generaties en netwerken kunt omzetten in praktische strategieën voor jouw carrière of organisatie.

Programma

Ontvangst

15:30 uur

Opening

16:00 uur

Emma Agricola

16:20 uur

Pauze

17:00 uur

Speeddates

17:15 uur

Wrap up

17:45 uur

Netwerkborrel

18:00 uur

Over emma

Emma Agricola is, als één van de jongste Inclusie- & Diversiteitsprofessionals van Nederland, zelf onderdeel van Generatie Z; hierdoor weet zij als geen ander hoe je deze doelgroep, haar peers, écht kunt raken, boeien en behouden. Ze is een veelgevraagd spreker, leidt workshops en trainingen en krijgt energie van het slaan van bruggen tussen organisaties en jonge talenten.

Haar passie voor inclusie, gelijkheid, empowerment en diversiteit ontstond tijdens haar studies Bestuurskunde en Gender- & Sexuality studies. Ze studeerde af op dit onderwerp en verdiepte haar kennis in de non-profit sector waar ze de fijne kneepjes van het vak mocht leren van inclusie- en diversiteitsprofessionals van bijvoorbeeld Shell. Als Inclusion- & Diversity-officer bij Van Lanschot Kempen maakt ze de vermogensbeheerder vandaag de dag, samen met een klein team, op verschillende gebieden (waaronder leeftijd) gelijkwaardiger, diverser en inclusiever. Emma leidde daarbij verschillende projecten en programma’s zoals het Young Female Leaders program van het Professional Women’s Network Nederland.

Duurzaam leiderschap betekent mensen op verschillende momenten in hun carrière support bieden.

Dan moet je wel weten wat de ander nodig heeft en belangrijk vindt!

Hoe kunnen we van elkaar leren?

TOPFEM <3 LOF

Waarom werken we samen met LOF? Bij TOPFEM bieden we een platform voor vrouwen om te leren en zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Wij bieden inspirerende sprekers en praktische tips om vrouwen te helpen hun leiderschapspotentieel te ontdekken en te benutten. Het stimuleert ook de uitwisseling van ervaringen en netwerken tussen onze leden, wat bijdraagt aan het creëren van een ondersteunende gemeenschap. Wij zijn er voor ambitieuze vrouwen zoals jij. Net als LOF!

Lof is het platform voor en door vrouwen met meervoudige ambities in werk, gezin én maatschappij. Lof zet vrouwelijk talent in de spotlight door storytelling met als thema: ‘Zij kan het, dus ik kan het ook’. Daarom werken we graag met Lof samen.

Schrijf je nu in voor het live event

22 mei

Live event Connecting generations LOF x TOPFEM

22/05/2024    
15:30 - 18:30
€17.50 - €30.00

Om dit event mogelijk te maken hanteren we een cancellation fee van €17,50. Je kunt tot 48 uur voor het event kosteloos cancellen. 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: