EVENTS & ESSENTIALS​

Events

Omdat wij vinden dat het hebben van een netwerk dat je ondersteunt en inspireert een van de belangrijkste manieren is om je carrière vorm te geven en om je af en toe dat duwtje in je rug te geven dat je nodig hebt, organiseren wij het hele jaar door verschillende netwerkevents. Een groot, goed en divers netwerk is onmisbaar om jouw doelen te bereiken. Tijdens onze Events ontmoet je andere vrouwen die net als jij gaan waar ze voor staan. Ambitie, talent en gelijkwaardigheid. 

Zo houd je niet alleen zicht op (ontwikkel)mogelijkheden, maar gaan we ook met elkaar in gesprek over verschillende thema’s, uitdagingen en kansen. 

Alle Events worden gecombineerd met een netwerkborrel, lezing of discussie waarbij onze topsprekers zorgvuldig worden gekozen.

Essentials

Omdat wij vinden dat naast het hebben van een goed netwerk het ook belangrijk is dat je je persoonlijk ontwikkelt en je skills uitbreidt organiseren wij Essentials. Essentials zijn één of meerdere workshops over een specifiek thema. Denk hierbij aan onderhandelen, grenzen aangeven of andere praktische vaardigheden. Onder leiding van een coach of trainer ga je met een groep aan de slag met dit onderwerp. De thema’s worden gekozen op basis waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Mirella Visser

Eigenaar van het consultancy bureau Centre for Inclusive Leadership

Chantal Heutink

Schrijfster ‘Op hoge hakken in Afrika’ en Leading Lady

Samanta Kols

Manager

Tommy Lee

Support Manager

Mila Yong

CEO Company

Bill Kocs

Web Designer