hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Wat wil ik? Een vraag die alleen maar meer vragen oproept.

Het begint vaak simpel. Ik wil een baan. Ik wil een andere baan. Ik wil iets anders, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat. Ik wil een verschil maken, net zoals veel van onze leeftijdsgenoten. Maar wat dan? 

Wat wil ik?

Ik wil iets! Maar wat is dat iets? En waarom wil ik het eigenlijk? Is het vooral omdat het van mij verwacht wordt? Omdat ik deze achtergrond heb, of deze opleiding heb gedaan? Omdat ik een ‘ambitieuze jonge vrouw’ ben?

Wat wil ik?

Wat is mijn missie, mijn drive? Wat wil ik bereiken? Op het lange, en korte termijn? Wil ik de ladder beklimmen, het glazen plafond doorbreken, anderen helpen, invloed uitoefenen, de beste zijn in mijn vakgebied? Of wil ik vooral ‘gewoon’ gelukkig zijn?

Wat wil ik?

Sessie drie van onze FAST FORWARD programma gaat juist over wat jij wil. Tijdens deze sessie ga je op zoek naar jouw persoonlijke ‘why’. Wat wil jij toevoegen aan de wereld? Waar zit jouw persoonlijke drive? We gaan die vlam ontdekken en aanwakkeren. Ook doen wij verschillende oefeningen om jouw dromen echt concreet te maken!

Share:

lees meer >>