hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Masterclass ‘Dare to Chair’

Afgelopen maand hebben de deelnemers van het NOW & NEXT programma de interessante masterclass ‘Dare to Chair’ van Mirella Visser gevolgd.

In de masterclass leerden onze deelnemers wat bronnen van macht zijn en bespraken we welke ze tegenkomen in hun werk. We reflecteerden op hoe wij naar macht kijken en hoe wij ermee omgaan. Ook bespraken we hoe we ons het beste kunnen presenteren voor een promotiekans. De deelnemers kregen uitgebreid de ruimte om vragen te stellen.

Vragen die zoal voorbij kwamen waren:

  • Hoe kan ik het beste omgaan met mensen die boven mij staan qua positie en allemaal wat anders van mij willen en bij wie ik een goede indruk wil achterlaten? 
  • Hoe geef je feedback aan je leidinggevende? 
  • Wanneer schiet netwerken zijn doel voorbij?
  • Zijn leidinggevende per definitie degene met de meeste macht en invloed? En zo niet, hoe zorg ik dan zelf voor meer macht en invloed?

Aan de hand van voorbeelden en casussen bespraken we deze vragen wat tot veel inzicht heeft geleid.

Drie weken na de masterclass hebben we nog een napraat-uurtje met Mirella gehad en besproken hoe we de lessen uit de masterclass in de praktijk hebben toegepast.

Begin 2022 start er weer een nieuwe groep met het NOW&NEXT programma. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je op de wachtlijst in te schrijven.

Share:

lees meer >>