hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Masterclass ‘Wat wil ik?’

Vorige week maandag hebben wij onder leiding van Phyleen Mattaar een inspirerende masterclass gehad. Hier gingen we aan de slag met de vraag ‘Wat wil ik?’ We hebben het gehad over 4 stappen die nodig zijn om erachter te komen wat je wilt:

 1. Voelen
  Wat raakt mij? Waar wordt ik emotioneel van?
 2. Betekenis geven
  Maak een moodboard van alles waar je blij van wordt, van wat je raakt, wat je interesseert. Probeer dit dan met elkaar te verbinden, wat heeft het met elkaar te maken?
 3. Toestaan
  Mag je dit allemaal wel van jezelf?
 4. Creëren
  Probeer het! Accepteer dat je op je bek gaat, en dat dat oké is.

Daarbij kan het helpen om echt door te vragen en hier hebben wij ook een oefening meegedaan. Heb je de masterclass gemist, maar wil je er toch mee aan de slag, dan hebben wij een aantal leuke opties voor jullie.

Phyleen biedt via de Selfie Club verschillende programma’s aan. In al deze programma’s ga je aan het werk met ‘owning, dreaming, creating & sharing your story’. Dat kan met een individueel programma, een kwartaal programma of het individuele online 4 weken programma. Meer informatie over de dit programma vind je op de website van de Selfie Club.

TOPFEM biedt ook twee programma’s aan:

Het NOW & NEXT programma start in februari 2020 en is een programma speciaal voor young professionals. Samen met een groep van 12 personen en een professionele coach ga je aan de slag met verschillende thema’s. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je binnen jouw baan wordt uitgedaagd en gewaardeerd, waar liggen jouw grenzen, hoe houd je de balans tussen werk en privé en hoe pak je je salarisonderhandelingen aan voor de volgende stap? Daarnaast wordt er in dit programma vooral veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke kwaliteiten en de manier waarop je omgaat met valkuilen, uitdagingen en teleurstellingen.

Het FAST FORWARD programma start in het najaar van 2021 en wordt begeleid door Phyleen. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met vragen als: wat past bij mij, hoe ga ik om met het geven en ontvangen van feedback, hoe vind ik een baan die ik leuk vind, en welke boodschap wil ik overbrengen als ik mezelf presenteer. Er wordt in dit programma veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke kwaliteiten.

Share:

lees meer >>