hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Mentor Match

Sta jij op het punt om een keuze te maken die te maken heeft met jouw (toekomstige) carrière? Wil jij in gesprek met iemand die jouw droomfunctie heeft? Of ben je op zoek naar een rolmodel, iemand die jou kan inspireren met betrekking tot jouw ontwikkeling? Dan is de Mentor Match wat voor jou!

De afgelopen jaren hebben wij ruim 150 succesvolle Mentor Matches gerealiseerd. In de diverse gesprekken zijn onder andere de volgende vragen gesteld en beantwoord:

“Welke studierichting kan ik het beste kiezen als ik een bepaalde functie wil?” 

“Hoe bereid ik mij het beste voor op sollicitaties en de eerste periode als young professional?”

“Hoe kan ik mij het beste profileren binnen mijn organisatie?”

“Ik wil graag een internationale carrière, waar moet ik starten?” 

“Ik wil een een carrièreswitch maken, hoe kan ik dat het beste aanpakken?” 

“If you can see it, you can become it” en dus staan onze ervaren topvrouwen en topmannen voor je klaar. 

Hoe werkt het?

Wij matchen jou aan een mentor die perfect past bij jouw persoonlijkheid en ambities. Alle mentoren willen graag de volgende generatie powervrouwen helpen om ambities waar te maken en glazen plafonds aan diggelen te slaan. Ze zijn werkzaam bij grote bedrijven, de overheid, NGO’s of zijn ZZP’ers. Ze hebben bovendien een waardevol en divers netwerk dat jou een stap verder kan helpen wanneer die wens en klik er is.

Vragenlijst

Door middel van een korte vragenlijst inventariseren wij jouw behoeften. Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een specifieke achtergrond of functie van de mentor, thema’s die je wil bespreken of heb een specifiek doel voor ogen? Dit kun je allemaal aangeven in de vragenlijst.  

Zo maken wij een goede match en zorgen voor de eerste kennismaking. Daarna is het aan jou!

Investering

Wij vragen een bijdrage van €95,- voor de koppeling aan een mentor. Hiervoor krijg jij een gepersonaliseerde match, minstens 3 contactmomenten op een wijze naar keuze (telefonisch/videocall/live) en adviezen die jou verder helpen in jouw proces. 

Als jij en je mentor de gesprekken voort willen zetten na de 3 contactmomenten dan staat jullie dat vrij zonder extra kosten!

Wil jij de vragenlijst ontvangen en een gratis intakegesprek aanvragen?

Mentor Match

Bedankt voor je interesse! Vul je contact gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.