hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Mentorborrel & Jaarafsluiting

Op donderdag 25 juni willen wij het afgelopen netwerk jaar samen met jullie en met jullie mentoren afsluiten. Enkele hoogtepunten waar we graag met jullie op proosten:

• Vorige maand hebben onze talenten van het Talentprogramma hun onderzoeken gepresenteerd waar ze afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Zowel de bedrijven en organisaties die een onderzoeksplek beschikbaar stelden voor onze talenten, als TopFem zijn onwijs trots op deze dames.
• Dit jaar zijn wij een samenwerking aan gegaan met LOF. Een organisatie die zich inzet om vrouwelijk talent in de spotlight te zetten. Samen met hen gaan wij op zoek naar mentoren en mentees die weer veel kunnen leren.
• TopFem werd dit jaar genoemd in diverse media zoals de Quote V en de Volkskrant.

Kortom, een jaar om trots op te zijn. De borrel biedt daarnaast gelegenheid om kennis te maken met andere deelneemsters en met mentoren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een introducé mee te nemen. De kosten voor een introducé zijn 10 euro. Meld je aan door je aanwezig te zetten op het Facebook evenement of door een mail te sturen naar info@topfem.nl

Locatie: De Balie in Amsterdam (Kleine-Gartmanplantsoen 10, nabij Leidseplein)

lees meer >>

Share:

lees meer >>