hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Netwerkborrel & workshop 26 maart 2015

Op donderdag 26 maart as. geeft Lourença Lopes een workshop over gedragsbeïnvloeding. De workshop begint om 19.30 (inloop vanaf 19.15) en vindt plaats bij café de Heffer in Amsterdam (zaal: Baantjermuseumcafé).  Voor deelnemers aan onze programma’s zijn alle netwerkborrels gratis. Introducés zijn altijd welkom op netwerkborrels, zij betalen 10 euro bij binnenkomst. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar het wordt wel gewaardeerd als je je op ‘aanwezig’ zet op het betreffende Facebook evenement. Voor vragen en informatie kun je ons bereiken via info@topfem.nl of het contactformulier op deze website. Houd daarnaast voor actuele informatie onze Facebook-pagina in de gaten!

Over de workshop
Anderen beïnvloeden. Het is simpel: verander gewoon jezelf! Dit is waarschijnlijk niet de eerste gedachte die in je opkomt als je juist wilt dat de ander verandert. Maar toch kun je met je eigen gedrag heel ver komen.
Tijdens de workshop gaan we kijken naar gedragsbeïnvloeding aan de hand van ‘de Roos van Leary’ (Timothy Leary, 1957). Een interactie model voor menselijk gedrag. Leidend, volgend, agressief of defensief. Volgens Timothy Leary kan iedereen al dit gedrag vertonen en anderen dus sturen om zich zo te gedragen. Maar hoe zit dat toch in elkaar?

LourencaLopes
Lourença Lopes

lees meer >>

Share:

lees meer >>