hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

TOPFEM Gen Awards: Eerbetoon aan Inspirerend Vrouwelijk Leiderschap

[Leiden, 22 april 2024] Stichting TOPFEM lanceert een nieuwe prijs om het leiderschap van jonge vrouwelijke professionals in de spotlight te zetten. Georganiseerd in samenwerking met Rabobank brengt TOPFEM de TOPFEM Gen Awards, een viering van jonge, inspirerende vrouwen die een significante impact hebben op hun vakgebied en gemeenschap. De eerste TOPFEM Gen Award wordt uitgereikt op 14 november 2024.

De TOPFEM Gen Award is bedoeld om de prestaties van vrouwen tot 35 jaar te erkennen op verschillende gebieden, zoals ondernemerschap en kennisdeling in combinatie met het actief bevorderen van gendergelijkheid. Deze vrouwen worden niet alleen erkend voor hun prestaties, maar ook voor hun toewijding aan het creëren van een betere wereld voor de volgende generaties. Deze vrouwen ademen als het ware het TOPFEM ‘Gen’.

Het exclusieve evenement zal gehouden worden in aanwezigheid van vooraanstaande leiders en tevens juryleden Janine Vos, Carmen Breeveld en Mariël Tiemersma. Zij zullen hun inzichten delen over het belang van gendergelijkheid en de rol van vrouwen in de samenleving. Ook de top 3 genomineerden zullen hun visie op gendergelijkheid delen tijdens de awardshow waarna de allereerste uitreiking plaats zal vinden aan de door de jury gekozen winnares. De winnares krijgt naast de award, onder andere, een pakket met ontwikkeltools, een 1-op-1 coaching call en/of mentorschap en een exclusieve feature op de TOPFEM kanalen.

Over TOPFEM

Sinds 2011 biedt TOPFEM jonge vrouwen een inspirerende plek buiten studie of werk door het aanbieden van succesvolle mentorschappen, exclusieve events en professionele coaching. De naam ‘TOPFEM Gen Award’ is tevens een verwijzing naar Geneviève Dellebeke-van der Veen, oprichtster van TOPFEM als eerbetoon aan haar toewijding en vastberadenheid om andere vrouwen verder te helpen in hun carrière.

De TOPFEM Gen Awards 2024 worden mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank, die zich inzet voor het bevorderen van gelijke kansen voor vrouwen over de hele wereld.

Nominaties voor de TOPFEM Gen Awards zijn geopend vanaf 1 mei 2024. Als jij een inspirerende vrouw kent die in aanmerking komt voor een nominatie, kun je deze indienen via de website. De nominatie mag ook voor een groep vrouwen die sámen impact hebben ingediend worden. Door een nominatie in te dienen, krijg je automatisch de kans om deel te nemen aan de exclusieve live awardshow.
Nominaties kunnen vanaf 1 mei ingediend worden https://topfem.org/nominatie

Noot voor de redactie: Meer informatie en contact via marketing@topfem.org

Share:

lees meer >>