Programma's

NOW & NEXT - 1 tot 5 jaar werkervaring

NOW & NEXT is een speciaal programma voor young professionals. Zoek jij intensieve en uitdagende ondersteuning in de opgaven waarmee je te maken krijgt? Dan is NOW & NEXT wat voor jou! 

Geen standaard trainingen, algemene lessen en nietszeggende opdrachten dus. Wij dagen je in dit programma uit om écht naar jezelf te kijken en over je gedrag en patronen te leren.

Thema’s

Er komen diverse thema’s aan de orde. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je binnen jouw baan wordt uitgedaagd en gewaardeerd, waar liggen jouw grenzen, hoe houd je de balans tussen werk en privé en hoe pak je je salarisonderhandelingen aan voor de volgende stap? Daarnaast wordt er in dit programma vooral veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke kwaliteiten en de manier waarop je omgaat met valkuilen, uitdagingen en teleurstellingen. 

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens vijf bijeenkomsten ga je in een kleine groep (max. 15 personen) met een professionele coach aan de slag. Tijdens deze bijeenkomsten worden er drie inhoudelijke workshops verzorgd door gastsprekers. Daarnaast ga je in kleinere intervisiegroepen aan de slag en bevat het programma een één-op-één coachgesprek.

Interesse?

Volgende lichting

Februari 2021 tot juni 2021

Tijdsinvestering

6 maanden: per maand gemiddeld één training (2,5 uur) en één intervisie bijeenkomst (1 uur). Inclusief einddiner en coachgesprek totaal ongeveer 20 uur.

Personal

 • De totale waarde van het NOW & NEXT programma is €949,-.
 • Persoonlijke coaching
 • Veilige groep met andere young professionals
 • Ruimte om je ambities uit te spreken en te verwezelijken
 • Als jij je nu inschrijft betaal je slechts €375,- incl. btw.

Corporate

 • Je kunt dit traject geheel of gedeeltelijk laten betalen door je werkgever
 • Je kunt bijvoorbeeld jouw opleidingsbudget hiervoor gebruiken​
 • Heb je geen opleidingsbudget (meer)? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!​

FAST FORWARD - Studenten

Ben jij student en komt het einde van je studie snel in zicht? Ben jij net afgestudeerd en wil je goed voorbereid zijn op de eerste fase van je carrière? Dan is het FAST FORWARD programma iets voor jou! Dit talentprogramma staat in het teken van jezelf beter leren kennen, je netwerk vergroten en je kwaliteiten verder ontwikkelen. Dit programma stoomt jou klaar voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Je komt erachter wat voor jou echt belangrijk is, wat voor soort baan bij jou past, welk type bedrijf jou ligt en wat jij verwacht en nodig hebt van collega’s. Daarnaast leer je hoe je jezelf op een authentieke en eigen manier kan presenteren. Wat wil jij bereiken en wat draag jij bij?

Thema’s

Tijdens de trainingen ga je aan de slag met vragen als: welke communicatiestijl past bij mij, hoe ga ik om met het geven en ontvangen van feedback, hoe bereid ik mijn sollicitatie voor en welke boodschap wil ik overbrengen als ik mezelf presenteer. Er wordt in dit programma veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke kwaliteiten, maar ook aan de manier waarop je omgaat met valkuilen en teleurstellingen. 

Hoe ziet het programma eruit? 

Tijdens zes bijeenkomsten ga je in een kleine groep (max. 15 personen) met een professionele coach aan de slag. Tijdens deze bijeenkomsten zullen er vier inhoudelijke workshops worden verzorgd door gastsprekers, zo komt bijvoorbeeld de workshop TED-talk voorbij. Daarnaast ga je in kleinere intervisiegroepen aan de slag en bevat het programma een één-op-één coachgesprek.

Interesse?

Volgende lichting

september 2020 tot januari 2021

Tijdsinvestering

6 maanden: per maand gemiddeld één training (2,5 uur) en één intervisie bijeenkomst (1 uur). Inclusief einddiner en coachgesprek een totaal ongeveer 20 uur.

Personal

 • De totale waarde van het FAST FORWARD programma is €949,-.
 • Persoonlijke coaching
 • Interactieve workshops om skills te leren die je niet in je studie op doet
 • Als jij je nu inschrijft betaal je slechts €375,- incl. btw.

Sponsored

 • Je kunt jouw programma geheel of gedeeltelijk laten betalen door iemand anders
 • Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!​

Now & Next Corporate

Bedankt voor je interesse! Vul je contact gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Fast Forward Sponsored

Bedankt voor je interesse! Vul je contact gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.