hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Live event

TOPFEM Gen awards 2024

Rabobank x TOPFEM

TOPFEM lanceert een nieuwe award om het leiderschap van jonge vrouwelijke professionals in de spotlight te zetten. Georganiseerd in samenwerking met Rabobank brengt TOPFEM de TOPFEM Gen Awards, een viering van jonge, inspirerende vrouwen die een significante impact hebben op hun vakgebied en gemeenschap. 

De TOPFEM Gen Award is bedoeld om de prestaties van vrouwen tot 35 jaar te erkennen op verschillende gebieden, zoals ondernemerschap en kennisdeling in combinatie met het actief bevorderen van gendergelijkheid

Deze vrouwen worden niet alleen erkend voor hun prestaties, maar ook voor hun toewijding aan het creëren van een betere wereld voor de volgende generaties. Deze vrouwen ademen als het ware het TOPFEM ‘Gen’.

Wie nomineer jij?

Nominaties zijn nu geopend!

Waaraan moet je nominatie voldoen?

Alleen of samen

Nominaties kunnen voor één vrouw of voor een groep vrouwen zijn. De vrouw(en) zijn tussen de 18 en 35 jaar oud.

Leiderschap en inspiratie

De betreffende kandidaten tonen inspirerend leiderschap en geven hier op eigen wijze invulling aan. Je draagt bij aan gendergelijkheid in professionele context en doet dit sámen.

Langetermijn impact

De betreffende kandidaten maken impact op het gebied van gendergelijkheid voor volgende generaties en hebben plannen voor de toekomst.

Samenwerking en partnerschappen

De betreffende kandidaten zoeken de samenwerking op met andere vrouwen, organisaties, bedrijven of individuen om de impact en reikwijdte van gendergelijkheid projecten/initiatieven te vergroten.

Over TOPFEM x award

Sinds 2011 biedt TOPFEM jonge ambitieuze vrouwen een inspirerende plek buiten studie of werk door het aanbieden van succesvolle mentorschappen, exclusieve events en professionele coaching. 

De naam ‘TOPFEM Gen Award’ is een verwijzing naar Geneviève Dellebeke-van der Veen, oprichtster van TOPFEM als eerbetoon aan haar toewijding en vastberadenheid om andere vrouwen verder te helpen in hun carrière.

Nominaties zijn nu geopend!

TOPFEM x Rabobank

De TOPFEM Gen Awards 2024 worden mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank, die zich inzet voor het bevorderen van gelijke kansen voor vrouwen over de hele wereld.