hét netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen

Vacature: Partnership Manager bij TOPFEM

TOPFEM is hét netwerk voor jonge ambitieuze vrouwen

Sinds 2011 bieden wij talentvolle, jonge vrouwen een inspirerende plek buiten studie of werk. Een netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen die elkaar zowel uitdagen en inspireren, als ook ondersteunen en versterken. Hoe we dit bereiken? Door het aanbieden van mentoren, exclusieve events, professionele coaching en Masterclasses. Daarmee zijn we voor jou de springplank naar de top!

Ons doel is talentvolle vrouwen verder helpen om samen de top te bereiken. Dit willen wij nu doen, maar ook in de vele jaren die volgen. Daar ben jij als bestuurslid Partnerships een onmisbaar onderdeel van!

De functie

Je bent als bestuurslid Partnerships verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe partners, het onderhouden van reeds bestaande relaties en het aantrekken van sponsoren voor TOPFEM. Je bent erop gebrand de perfecte samenwerking op te zoeken voor unieke events en masterclasses van TOPFEM. Je krijgt uiteraard de vrijheid en ruimte om deze rol compleet eigen te maken. Je maakt onderdeel uit van het bestuur, helpt de strategie uit te zetten en krijgt de mogelijkheid om krachten te bundelen met gelijkgestemde organisaties en individuen, waardoor we samen nog meer impact kunnen maken.

Tijdsinvestering: ca. 10 uur per maand.

Graag in acht nemen dat de maanden juni, juli en augustus het meest relevant zijn voor het benaderen van potentiële partners en nieuwe sponsoren. In deze maanden kan de tijdinvestering dan ook iets boven de 10 uur per maand uitkomen.

Ben jij iemand die graag bruggen bouwt en nieuwe connecties legt? 

  • Je bent flexibel, denkt out of the box en springt in waar nodig.
  • Je hebt affiniteit met het doel en netwerk van TOPFEM.
  • Je vindt het leuk om ook de samenwerking op te zoeken binnen een bestuur.
  • Je hebt een can-do-mentaliteit en vindt het geen probleem om in de avonduren aanwezig te zijn bij (digitale) vergaderingen en events.

Je bent ambitieus en een echte netwerktijger op zoek naar waardevolle samenwerking.

Wat bieden wij jou?

  • Een groot netwerk aan young professionals en topvrouwen uit de praktijk.
  • Een leuk team van ambitieuze vrouwen met verschillende expertises en achtergronden om mee samen te werken maar ook in te zetten als klankbord en sparringspartners.
  • Je sluit aan bij een geweldig bestuur en tegelijkertijd bouw je aan je eigen netwerk; een win-win dus!

Interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar board@topfem.nl t.a.v. Claire Dubbelaar.

Share:

lees meer >>

Vacatures

VACATURE: Bestuurslid Events

TOPFEM is een hét netwerk voor jonge ambitieuze vrouwen, Sinds 2011 bieden wij talentvolle, jonge vrouwen een inspirerende plek buiten studie of werk. Een netwerk

lees meer >>